villjagellervad?

Vill skriva om något viktigt!! Men jag vet inte riktigt om jag vill. Fejjan gör mig paranoid och bloggen gör mig paranoidare. Är skitdålig på det här med kritik via internätet. Får jag en gnällig kommentar så blir jag skitförbannad och kan inte uttrycka mig på ett brukbart språk utan blir typ såhär "##!!!!&&%%!!!!!GAGAGAGAAA!".
Sen blir jag frustrerad i helvetet och kan inte sova. Och alla vet ju att sömn är sjukt viktigt!!!

Borde duscha men det vill jag inte heller.

Kommentarer
Postat av: matilda

jag är likadan! kan sitta o diskutera massa tunga saker med människor i flera timmar i verkliga livet, men på nätet så går det inte. vill inte att folk ska sitta i tystnad o tycka massa saker om det som jag tycker. eller nåt. :P

2012-05-21 @ 20:57:24
URL: http://annaclaratilda.blogspot.com
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Kör tycker jag.

Folk som är anonyma och/eller elaka är ändå dumma i huvudet.

Fast det måste ju kännsa bra för dig förstås.Själv sitter jag å lösenordsskyddar mitt arkiv. Men inte det jag skrivit om mina tankar och mig utan om barnen.

2012-05-21 @ 21:34:24
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: apan

Och så tycker jag inte att jag är särskilt språkbegåvad att föra ett samtal via inranätet. Många slänger sig med så jävla mycket ordbajsande att man blir förvirrad av att läsa första meningen. står hellre o tittar på i internetdebatterna och slänger ur mig massa skit irl!!

2012-05-23 @ 21:02:42
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: hogie

Gört bare gört. Så länge det inte är om kyrkan. Nej, jag släpper aldrig det. De kommer efter en... Men det är väl det en blogg är till för? Att du faktiskt får tycka saker.

2012-05-24 @ 11:50:19
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0