elda upp KRP

Dagen började ju skitbra. Fimpade i en papperskorg som tog eld. En tant frågade mig om jag hade vatten eftersom det brann i papperskorgen. Det hade jag ju inte. Fick panik.
Gick på bussen, och tanten lånade vatten av busschaffisen och släckte min för tidiga majbrasa. Skämdes. Så jävla typiskt mig att råka tända eld på grejer.

Sen har det inte hänt något mer anmärkningsvärt idag. Håller förresten på att kämpar med frågestunden!!! Den kommer i sinom tid!

puss

Kommentarer
Postat av: Nina

HAHAHAHAHA du är så sjukt rolig. Du kan fn aldrig ha tråkigt med dig själv.Förlåt om jag fått dig att aödrig föda barn. Innan jag själv fick barn läste jag aldrig förlossningsberättelser. Så det var modigt v dig.Ha en bra dag! Försökt att inte tända eld på nått

2011-10-14 @ 09:31:00
URL: http://Ninaruthstrom.se
Postat av: apan

haha tack! Ja vafan, man får det ju inte roligare än man gör sig va!!Jag har en slags halvfascination över förlossningsberättelser. Ibland är dom skitäckliga, och allt verkar fruktansvärt, ibland verkar det aslätt! Min polare som födde barn för några veckor sen födde fan på en halvtimme från det att hon kom in till sjukhuset!! Det är väl drömmen. Tror dock att jag kommer ta eld eller nåt när det är min tur.!

2011-10-15 @ 19:43:20
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0