how to bota baksmälla.

Det går att baka botsmälla! Nej, bota baksmälla! Jag kom på det förra veckan när jag var dretbakfull och skulle på tja...min första arbetsdag. Jo, jag vet att det är lite IQ-fiskmås på att ens dricka dagen innan man ska jobba, men som jag brukar säga; "man kan inte vara det ena utan det andra".

Såhär bakar..botar du baksmälla;
tag ett glas vatten, blanda i citron, socker och salt. Eller om du föredrar den lite mer "rebelliska" metoden kan du alltid snorta socker och salt från bordet med en 100-lapp.
Drick hutlösa mängder thé med ännu mer citron i.
Ät inte pizza om du ska jobba! Man blir fan ännu mer risig i magen.
ät fil med banan.
ät apelsin, eller vadsomhelst med c-vitamin.

Om inget annat funkar kan du alltid fortsätta att dricka så fort du vaknar, då skjuter du fram smällan, och kommer dessutom få jävligt roligt på jobbet!


Här är en läcker bild på mig när jag skulle flytta ifrån västerås till karlstad. Jag tror inte jag behöver skriva någon lång förklaring på vad jag gjorde kvällen innan, ni är smartare än mig, ni förstår, right?

Kommentarer
Postat av: Sandiza Hotpants

Mitt tips: Halsa en halvliter oboy. Sen är man pigg och på det igen ;) Funkar ju dock bara om man är en sån som inte mår illa dagen efter och som mår ännu mer illa av att ens tänka tanken på fett föda. Sån är dock inte jag. Jag är tom hungrig när jag är mätt ;)

2009-06-07 @ 21:22:27
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: apan

oboy? ja det kan ju funka om man får en extrem sockerchock och blir ultrapigg. haha, men jag ska testa nästa gång!

2009-06-08 @ 10:39:05
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Anna Kaagaard Kristensen

Usch det är hemskt att vara bakfull på jobbet, jag var så bakfull att jag var tvungen att gå hem en gång för typ 6 år sedan, det var pinsamt...

2009-06-09 @ 13:16:29
URL: http://annakaagardkristensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0