charmig.

Idag är det fredag, sitter o värmer upp till Justin Timberlake, fan, säga vad man vill om Justin, men jädrer vilken karl! och eftersom jag i övrigt har en sån extremt häftig musiksmak väger det upp Justin Timberlake-musiken rätt bra. Jag gillar att Justin faktiskt ser extremt töntig ut på något sätt, samtidigt som han lyckas se jävligt sexig ut. Dessutom ser det alltid ut som att han blivit påkommen med handen i kakburken. hähä.

Har rännt runt på stan hela veckan, verkligen HELA veckan. Fram och tillbaka, hej och hå. Igår gick jag på arbetsintervju igen, i stan, det dumma är att det är två till som sökt jobbet och ska provjobba i helgen. Men det är ett par gymnasiekids som just gått ur frisörlinjen, och vafan, jag är ju mogen och käck, så jag hoppas att jag har en större chans. Jag tror chefen gillade mig, men vem skulle inte göra det? Jag kan vara extremt charmig när jag lägger den sidan till. Jag har fler personligheter i lager än en schitzofren tårtbagare. Haha! Och min frisörsida pratar västeråsdialekt! Så fort jag kliver in i en frisörsalong pratar jag västmanländska. Jävligt konstigt. Sist jag jobbade så frågade 70% av kunderna vart jag var ifrån, eftersom jag inte pratade värmländska. Skumt.
I tisdags var jag ju hos Per och Evelina, hon tog lite kort på mig, skitduktig är hon!


foto; Evelina Eklund, och så lite redigering av undertecknad.


foto; Evelina Eklund, och så lite redigering av undertecknad.

Och ja, jag vet vad ni tänker, jag SKA köpa fler tröjor. Men ibland så får man såna där favorittröjor som man bara använder 3 veckor i streck utan att tröttna på dom. Haha.

Kommentarer
Postat av: Anna Kaagaard Kristensen

Näää... Justin är sjukt ohet :D

2009-06-06 @ 15:00:03
URL: http://annakaagardkristensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0