självkänsla då och nu.

Jag har en jävligt bra självkänsla, alltså på riktigt. Jag är en jävel på att förstå migsjälv, gör jag något jävelskap så vet jag precis varför jag gör det. Eller om jag känner mig risig i humöret, jag fattert. Det är en skitbra egenskap som jag är nöjd med, lite utav en superkraft (jag har en till superkraft, jag brukar inte höra förlolämpningar! haha!).
 Däremot tror jag att jag har ett ganska risigt självförtroende till och från. Det är konstigt, på den punkten är jag som en liten bordercollie, jag måste bli klappad på och höra att jag är en duktig vovve, annars blir jag helt förvirrad och lessen, svansen mellan bena, gnäll gnäll. Och det är här chefen kommer in i bilden, hon förstör fan mitt jävla självfortroende och självkänsla, jag hatar henne för det. Orkar knappt prata med kunderna längre, och jag är fan inte glad av att gå till jobbet. Har extrem überångest på morgonen, det var fan roligare att jobba på mcdonalds, och det var inte kul.

Mööh...
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

döda henne! och säg upp dig!

sök alla jobb som finns i de delar av sverige du kan tänka dig att bo, fixa en snygg portfolio med frisyrer du gjort/klippt/färgat och presentera dig asgrymt och käckt! sök! :)

2009-02-24 @ 23:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0