vansinne!

Det behövdes inte ens en dag för att jag och chefen skulle ryka ihop. Jag visste det, det låg i luften. Hon är en sån jävla skata att jag kunde inte låta bli. Handlade såklart om lön, och jag sa att jag vägrade jobba helg för tvåhundraspänn, det var inte värt det. Hon blev skitsur och försökte göra allt för att trycka ner mig, pratade om att mina kunder på shittysalongen gick till chefens salong och klagade på mig. Haha, inte en chans lille tant, tänkte jag, och även om det var sant så, skitsamma, jag har haft massor av kunder som har klagat på henne. Hon kan ju försöka jävlas, men hon har nog inte räknat med att jag har fått jävla massa skinn på näsan detta året, jag tar inte vilket skit som helst längre. Två månader kvar, frågan är väl egentligen hur jag ska orka stå ut? känns jävligt opepp.
Hon är fanimej inte riktigt jävla klok. Hon hade tydligen varit så jävla otrevlig mot en stackars praktikant så att denne hade börjat grina (och praktikanten var typ 20 bast, ingen snorunge alltså). hatar henne, och det menar jag verkligen, från djupet av mitt hjärta.

Kommentarer
Postat av: Kaka

Bra att du vågade stå upp frö din sak! Alltid när jag ska ta ngn sån "fight" så skakar mina ben o jag börjar nästan alltid grina också. Gogo!

2009-02-02 @ 19:26:13
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

Ja, men jag har lärt mig lite hur man handskas med människan, dessutom är jag så förbannat trött på henne, och jag har börjat lära mig lite hur man ska prata med henne. blähp. äsch, du lär dig! ;)

2009-02-02 @ 20:16:39
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Räv

En helg för 200kr? Det finns väl lagar på hur mycket man ska få som minimilön iaf :(

2009-02-03 @ 00:40:20
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kreten

skriv in mig på hatlistan. jävla kärring! vilken fitta hon är (ska jag fortsätta) argh

2009-02-03 @ 14:49:11
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: apan

räv: javettefan, hon står tydligen över lagen på nåt jävla sätt. hon är dumsmart.



kret: haha, ja det är hon!

2009-02-04 @ 19:06:32
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0