Njut

Uuuuuusch! Jag o lillfjärten är sjuuuka! Lillfjärten blev sjuk i tisdags och jag blev sjuk i torsdagskväll. Inte svinkul. Vide har agerat koala på Jonas som har fått bära o bära konstant. Så han längtade efter helgen så att jag kunde ta över lite, och så blev jag tvärsjuk. Hehe. Vide är lite piggare, men sover förjävligt. Tror han vaknade en gång varje timme inatt och var hysterisk. Klockan 03.00 ville han gå upp.

Berättade på jobbet häromdagen om att vide vaknade tidigt, en kollega ba "vaknar han fem eller??? Vet du, NJUT AV DET!! när klockan är åtta har du hunnit vattna alla blommor och kört en tvättmaskin!! Och sen på kvälla så somnar han tidigt, då kan du dricke en öl o se på teve, GÖRBRA! Njuuuuuut!"
Haha, jag blev faktiskt lite glad över den reaktionen, själv är man ju så himla inne på att alla ska tycka synd om en och att man själv tycker så himla synd om sigsjälv lixom, "wäää jag får inte soooova". Handen på hjärtat så har jag hellre ett child som vaknar 05 än ett som somnar 23.00.

Just det jävla skit, vide kom inte in på förskolan vi sökte! Wäää! Men vi får väl stå kvar i kön och så får kiddo skolas in på andra förskolan tills vi får en plats. Lite töligt meneeeh.

Hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0