Fy Lina!!!

Är uppenbart jättebra på att inte plugga. Sa till Jonas att "nu ska ja plugga!! Ska bara.." Och så smet jag in på toan och sminkade mig i en timme. Eh.

Är det någon som är duktig på plugga? Hur gör ni? Ge mig tips! Är gammal, rastlös och tappar motivationen skitfort. 
 
För övrigt så har jag testat mineralfoundation rätt länge (i puderform) och jag har verkligen verkligen försökt att gilla det. Men det funkar inte alls. Fattar inte hajpen. Det syns knappt, och när det syns så får man absolut inte grina eller svettas för då rinner det bort. 

Kommentarer
Postat av: reb

okej jag är så sjukt dålig på att ta tag i plugget, så har försökt utveckla några bra metoder. en metod är att VERKLIGEN inte kunna fuska. typ sitta bredvid sin sambo (om man har nån) så att man inte kan sitta med typ fb eller buzzfeed utan att bli busted. men typ bestämma vad som ska vara klart till när, typ så många sidor att läsa/skriva per dag. och sen är man LEDIG. obs bra trick att be folk fråga om man har gjort det man ska. då skäms man ju om man inte har nåt att visa upp, hehe.
har också märkt att jag pluggar bäst när jag sitter med hörlurar och lyssnar på musik. det funkade inte så bra med typ radio där de pratar utan det ska vara sånt man inte tänker på. det finns massa spotify-listor med pluggmusik som funkar bra tycker jag. typ klassiskt eller instrumentellt eller vad som helst.

men alltså, det är så coolt att du pluggar. heja dig! du kommer fixa det galant det är jag säker på!

Svar: Oh thänx!!! Bra tips! Ja det bästa är kanske att ge sigsjälv ledig tid och pluggtid. Är svårare när man delar upp det för på nåt sätt vill man ju bara bli klar lixom.
Haha tack för peppen! Håller tummera för att jag fixert!
din apa i etern.

2015-02-03 @ 20:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0