jesus and pals

Det finns två saker man aldrig ska diskutera med okända människor, det är politik och religion. Dels för att det är så förbaskat tråkigt och dels för att man kan bli smått grinig när ens åsikter går åt olika håll (man brukar ju vilja omvända alla till en själv).

När min före detta rumskompis och jag just flyttat ihop satt vi och diskuterade politik vid frukostbordet, jag frågade vad hon röstat på, "inte miljöpartiet iallafall" sa hon. Sen blev det tyst som digerdöden. Jag röstade på miljöpartiet. Norrlänningar har en tendens att hata miljöpartiet (hon hade säkert något argument mot det med, men vad minns jag inte).

En annan gång berättade hon att hon inte trodde på evolutionsteorin för det inte fanns några "bevis". Jag tycker fortfarande det är konstigt, det finns ju tydligen rätt konkreta bevis på att vi en gång kravlat runt som alla möjliga djur. Senare kom det fram att hennes mamma var jehovas, det förklararade en del.
..

Jag har inte alls mycket att göra idag, det suger att inte ha några pengar alls. Man blir visst lyckligare med lite grönt i fickan.

//tak för glas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0