Jag har ingenting emot...

Jag hatar när folk börjar sina meningar sådär, "jag har ingenting emot bögar/turkar/kristna,whatever, men..." Det är just det där "men" som sätter käppar i hjulen. Hela meningen skriker faktiskt dubbelmoral i hög nivå. Klart man har någonting emot dom om man tillsätter ett "men..."
och oftast brukar fortsättningen vara såhär:
"...men så länge dom inte raggar på mig."
"...men så länge dom inte prackar på mig deras religion."
"...men så länge dom inte blablabla."


Jag fattar inte riktigt grejen med hela grejen. Har man ingenting emot dom från börjar borde man inte ens behöva använda meningen. Och det är sjukt korkat att tro att varje bög/flata skulle ragga på just dig, och om dom skulle göra det, skitsamma? Ta det som en komplimang istället.
Och religiösa människor, låt dom ha sin religion, du vill inte att dom prackar på sig deras skit, och dom vill garanterat inte att du prackar på dina uppfattningar om vad som är rätt och fel.

Jag tycker det är skitintressant med folks åsikter. Igår hade jag en kund som var medlem i en sekt (han använde såklart inte ordet "sekt" utan "obunden församling.."), jag trodde inte ett skit på det han sa, men det var jävligt intressant att höra hans idéer, och sålänge det inte är nåt ont i det så låt gubbfan göra vafan han vill så länge han blir glad av det.
Det är det bästa med det här yrket är att man får höra så mycket konstiga grejer att man tillslut inte bryr sig länge.
Jag brukar utgå från att alla människor är skittrevliga och har något spännande att berätta, och är dom inte trevliga, är det ju jävligt synd om dom.

//Peace and löv.


Kommentarer
Postat av: petra

kunde inte sagt det bättre själv!

2008-08-24 @ 10:55:10
URL: http://petrha.blogspot.com
Postat av: apan

word up! :D

2008-08-25 @ 21:23:42
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Bippoqueer

Bra skrivet!

2008-10-15 @ 11:32:47
URL: http://bippoqueer.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0