saxjävel!

Som frisör finns en enda regel (eller ja, det finns säkert flera...) och det är att vad du än gör, tappa aldrig saxjäveln i golvet. Har tappat den ett par gånger förut, men då klarade den sig. Igår gjorde den inte det. Blev ett litet hack i den, fan. Får ringa saxsliparn snarast och be till gudarna att min älskling klarade sig, har väl inte sådär skitstor lust att lägga ut 2-3 papp på en ny sax.

Men vet ni vad?! Jag kanske ska få en elev på salongen! haha! Apan the teatcher! Haha! Kan sluta i katastrof om mitt storhetsvansinne tar över, eller så blir det skitkul. Desvärre är jag skitkass på att förklara grejer överhuvudtaget, och blir saker inte på mitt sätt börjar jag grymta av frustration. Grymt sa grisen.

Ja och jag vet att ni följer min plågsamma bantning med stor spänning! När ska hon börja äta ordentligt? Kommer hon att svälta ihjäl sig? Hur många vita älgar finns det i sverige?
jag har räknat ut att jag bör väga ca 35 kilo i veckoslutet om vansinnet fortsätter.
Ja här är gårdagens meny iallafall:

frukost: fil + smörgås.
Lunch: Tänkte trycka i mig en liter sparrissoppa, men det orkade jag inte, jag tror jag åt 3 dl iallafall, och en smörgås.
middag: 1 kopp mjölk + flingor.
bonus: blev faktiskt jävligt hungrig runt femsnåret, så jag åt fem mariekex, sen gick det över. 3(!) koppar kaffe.


Hur kokar man det perfekta ägget förresten?

Kommentarer
Postat av: T K

Det finns iallafall 3 vita älgar Chalottenberg två kalvar och en ko!

2008-08-13 @ 20:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0