Downton abbey

HAH! Har börjat kolla på downton abbey. Min första tanke var att den kvalar in på samma beskrivning som Seinfeld "en serie som inte handlar om något". Fast Seinfeld är roligt, det är inte downton abbey, downton är snarare allt annat än roligt. 

Har aldrig varit direkt intresserad av engelska överklassfamiljer från 1900-talet men jag gav det ändå en chans, å nu är jag fast. Som sagt så händer det inte alls mycket (fast säsong 2 känns lite mer lovande då första världskriget kommit till England. Ett avsnitt handlade om när lady sybil var på ett politiskt möte och ramlade och råkade slå sig (det kom även lite blod).  Karaktärerna är rätt platta och tråkiga, några är utsedda som "onda" och resten goda. Sen så har vi Bates som är så himla mystisk!! Men jag börjar fundera på om han kanske bara ser ut så. 


Däremot är miljön och kläderna väldigt fina. Rekommenderar serien starkt till alla som gärna vill bli fast i tidsfördriv!! 





Kommentarer
Postat av: Becka

Oh älskar sen serien!!! Sett alla avsnitt från när den börja^^
Bates är mitt störa-sig-på-objekt i serien, tråkigare karaktär går ju inte att göra tycker jag:/
Nåja, du har flera säsonger kvar att njuta av !

Svar: Ja den är ju asbra! Säsong två var det mycket mer drag i när kriget kom! Ja bates är rätt tråkig, känns mest som utfyllnad. Å andra sidan tycker jag inte att någon annan karaktär är direkt "bra". Haha.
din apa i etern.

2015-01-16 @ 09:16:18
Postat av: Lisa

Haha, upptäckte serien förra månaden och har redan plöjt alla säsonger! Gick tom till videobutiken och HYRDE sista säsongen, hur ofta gör man det liksom?

Helt besatt, älskar kläderna och min absoluta favorit som växer för varje avsnitt är såklart änkenåden gamla Lady Grantham. Och Carson!

Svar: Haha oj! Nej det hör inte till vanligheterna... Jag vet inte VAD det är som lockar men man blir ju jämt litte fast i den. Den är relativt enkel och gullig och JA, kläderna!!! Carson är nog min favorit med!
din apa i etern.

2015-01-18 @ 11:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0