Trort.

Läser Dessies blogg, tycker att hon får oförtjänt mycket skit från folk som tycker att hon "lämnar" sitt barn (hos sin pappa) när hon går ut några timmar och gör grejer hon bryr sig om. Att ungen har en farsa som kan ta hand om ungen precis lika bra bryr sig folk knappt om. 

Ja fyfan vad folk moralhetsar över morsorna alltså. 

På tal om något helt annat så har okänt folk börjat att lista sina värsta förlossningshistorier för mig. Utan att jag ens frågat. Är inte det oxå lite... Wierd? Jag hör gärna på bra förlossningshistorier, men när okänd människa ba "den förlossningen tog ca 3 dygn och sprack så mjälten fick stryk" hehe. Vet inte riktigt vad jag ska svara på't. Tack eller...? 

Är än så länge inte särskilt nervös eller rädd för att föda, jag tänker att dä ordner säj nog. Är nog mer nervös för amningen. Tänker att jag kanske kommer att hata det. Men vem vet. 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Var inte orolig för amningen du,krånglar det eller blir annat knas ordnar det sig ändå. Bättre med en harmonisk mamma som flaskmatar än en hysterisk som försöker amma .

Svar: Mja, är mer nervös över vad jag kommer att tycka om det. Är just nu inte alls så skitpepp på att amma övht, men vi får väl se!
din apa i etern.

2014-04-02 @ 22:47:12
Postat av: hogie

Önskar att någon hade sagt till mig att sluta amma för jag trivs inte alla med det. Men sen har jag bara fortsatt för jag är så jävla onödigt stönig ibland. Gillar du inte - lägg ner direkt säger jag! Finns bättre saker att lägga energi på.

Svar: Det ska jag göra! :)
din apa i etern.

2014-04-07 @ 22:02:19
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0