rela-la-laxa.

Var ju på massage hos bästa Peter på Carlstad alternativ medicin idag! Var som vanligt very exciting. Eftersom jag har en rygg som är stelare än Alexander Bards mustasch så gjorde det ju rövont. Det räcker med att man petar på min stackars ryggmuskulatur så skriker jag som en hormonstinn tonåring.

Och så var det ju det där med att "relaxa". Fick ligga i vibratorn. Tänk er en stor bastu som vibrerar typ. Låg där i 34 minuter och tänkte hela tiden "nejmennuskajachilla..." sen blev jag rastis igen och så ba "nejmennuskajachilla...". När jag "chillat" färdigt kom kiropraktorn in, tittade på mina fötter och sa "hmm...", sen knäckte han ryggen och nacken på mig. Väldigt fascinerande att höra sin kropp krackelera (på ett bra sätt alltså). Men nu känns det rätt gött faktiskt!
Dom har fixat floating där oxå! Det måste jag fan testa nån gång. Tror det kommer att kännas som att man återvänder till livmodern. För att vara på den säkra sidan så köpte jag ett presentkort till mamma så att hon kan komma med ett expertutlåtande först.

Nu blev det väldigt mycket text. puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0