På begäran

Här kommer det, det efterlängtade inlägget mina "fans" verkar vrida sig av lycka för. (ja, iallafall två...)

Igår var jag hos paps, vi gjorde nachos och köpte tre olika sorters chips. Plus att far hade köpt ett flak bärs. Så vi drack och åt och åt och drack.
Imorse vägde jag mig. Och då slog det mig -  jag börjar bli tjock. Jag ska börja försöka banta på riktigt nu.
Och inga moralkakor om att jag duger som jag är och tjötatjöta. Huvudsaken är ju att man trivs med sig själv, och tro mig, det gör jag, fast ett par kilo mindre hade inte skadat. Och så vore det gött att få tillbaka mina bra vanor som jag hade innan jag flyttade till östersund.
Åh vad smal och lycklig jag ska bli.
Eller så gör jag på det lätta sättet och hugger av ett ben. Då lär jag ju väga minst 7 kilo mindre (ellervafanettbennuväger).



Mamma tror att jag ljuger i mina inlägg. Här kommer sanningen mamma; jag har bara ljugit i ett inlägg!
Den som vet vilket får en kaka. (eller en morot blir det väl nu)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

tack för uppdateringen. mycket mer ro i själen nu :) om du kommer på nåt bra sätt att gå ned i vikt så kan du ju säga till. helst ska man inte behöva ha disciplin för att fixa det, heh. ett sätt man inte ska gå ned i vikt på är att göra som jag. beställde precis pizza.

det inlägget du ljugit i. jadu, det måste vara haschfesterna du menade. och inbrottet då (som blonda jag inte ens förstod) skickar du två morötter till mig nu?

2007-11-17 @ 19:05:19
Postat av: apan

kajsa: det bästa sättyet att gå ner i vikt är att sluta äta alls tror jag. eller slå ner olika djur. heheh. det kan funka....

2007-11-17 @ 22:34:48
Postat av: Kaka

det va när tonårskillarna skadade dig så det blödde! i know it! Gief kaka, eller va det va man skule få. morotskaka kanske.

2007-11-18 @ 10:58:16
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: apan

kaka: jaaa!!! helt rätt!! ten points.

2007-11-18 @ 14:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0