my hump

Igår satt vi och gonade oss på ballen (=balkongen alltså), hade allmänt trevligt, tjötade lite och prövade det "irländska kaffet" som jag fått av Bengan. Blev inte sådär jätte-irländskt eftersom vi bytte ut whiskeyn mot hembränt. Starkt men mättande.
Lyckades med en fenomenal sak med, jag ramlade i trappan, missade något steg och gled likt en svanliknande säl nedför trappstegen med rumpan först. Gick jävligt bra först, satt och försökte känna efter hur ont det gjorde. Det gjorde inte ont och jag tackade hembränt för det. Idag gör det dock jävligt ont. Känns som jag fått spö i röven ungefär. Och så är den fläckvis blå! Haha, jag har en smurf-röv!

Annars var gårdagen hemskt kul. Vi gled runt lite på Harrys först och sen entrade vi BMB där jag satt och stre med en enormt lång kille. Han var så lång att jag inte såg vart han slutade eller började. Och precis när jag skulle åka hem försvann emma i en taxi och jag stod frågande kvar. Blev lite sur över att jag var tvungen att gå den aslånga vägen hem eftersom jag nästan är helt pengalös. Men vet ni vad, den aslånga killen gav mig 150 spänn och sa att jag skulle ta en taxi hem! Har ni hört på maken?! Det finns hopp för mänskligheten ändå!

Idag = solat, glott på film, pjamas, örke gå öpp.

Kommentarer
Postat av: Ida

haha vilket kul inlägg!
stackars lelle röv =/

2008-05-11 @ 13:52:08
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0