Stjärtlördag! <3

Asså äre inte sjukt konstigt om man släpper ner katten på golvet och den ej landar på fötterna? Lixom ramlar ner? 
Konstig katt!! 
 
PHEW! Nu är äntligen jöbbvecka över och jag sitter in the moment och festar loss på krokodil 5,2%! Har varit en hetsig vecka med mycket kul fölk. Häromdagen blev en gubbe kränkt över att jag sa att jag brukade välja bort kött. Han blev knäpptyst och sen sa han "du ser inte ut som en gräsätare", sen var han tyst resten av klippningen. Jättekonstig grej att bli sur över?
 
Idag klippte jag en internetkåmpis Hogie!! Sjukt sköjj att få ett ansikte på blögg-tjejen! Blev så exalterad att klippningen blev relativt omständig. 
 
Snart blir det kalas!!! Eller tja, kalas o kalas, Hannill med sällskap kommer hit och ikväll blir det förhoppningvis dans utan loge, och katt som landar på fötterna! 
 
ej vår katt, men jag tyckte den var tjock och fräsig. Han ba "matkoma?"

Kommentarer
Postat av: hogie

Vår cats landar inte heller alltid på fötterna. Det måste vara en myt! Tyckte klippningen gick svinbra. Framför allt fort. Det gillar jag. Chrille blev sur för att din kollega gick till affären så hon inte kunde klippa honom.

Svar: Haha vad bra då är hon inte utvecklingsstörd då...Ja vad bra att du blev nöjd! Men jag var lite mer omständig än vanligtvis, haha! Men att han inte sa till! Då hade ju han oxå blivit klippt! :)
din apa i etern.

2013-02-05 @ 13:09:20
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0