Julblogg 18 dec

Julkänsla: Jofan, eller ja, festkänsla?
förväntningar: åhhh...neee
dagens tomte: Emma städar, emma är glad, emma är en kexchoklad!

Igår ringde Hannill! Hannill min lilla sockertomte! Jag började ärligt talat hulka lite vårat samtal, jag har inte pratat med Hannill sen i somras, och jag har inte träffat henne på över ett år! Jag håller väldigt hårt i mina kompisar ska ni veta, mina bästa vänner har jag haft sedan jag var en liten palt, och mina nyaste vänner sitter jag som tapetklister på. Emma t.ex lär ju inte slippa mig i första taget när jag flyttar härifrån.

För övrigt är jag på vrålbra humör, trött men lycklig lixom. Ni ska se hur jag ser ut, jag har inte duschat på tre dagar, inte tvättat håret på hundra år (jag påminner lite smått om doktor snuggels, eller einstein), och mina kunder har sneglat på min vrålfula tofs med fem miljoner tussar som spretar ut överallt. Mina ögon har varit röda sen två veckor tillbaks, trötthet stavas det nog. Sliten som ett jävla as, lite ledighet känns som ett brev på posten just nu.
Och sen skulle jag väl ljuga som en idiot om jag säger att jag ser fram emot lördag. På fredag åker jag till karlstad, och på lördag ska jag klippa halva värmland, det blir nästan som en vanlig arbetsdag på salongen. Huja. Men jag behöver gött med cash just nu. Julklappar är inte billiga har jag märkt.

Och glöm förfan inte nu att min nya mobil fungerar att ringa till! Helt fantastiskt bra, och den har värsta bra mp3-spelaren inbyggt, high tech! Idag testade jag head-set för första gången, så jag ringde till pappa för att inviga denna nymodighet. "PAPPA, JAG PRATAR I HEAD-SET! HUR BALLT ÄR INTE DET? HÖR DU MIG? PAPPA?" haha.

Idag bjuder jag på en gammal klassiker från "dagens lucka", anno 2005.

Dagens lucka:
 Magnus Uggla köper en plattång, men får extrem ångest när han ser resultatet och köper istället en locktång - för den där speciella lockiga rock-looken.


Kommentarer
Postat av: Tk

Visst är tekniken fantastisk!!hehe du lät som ett barn på julafton!

2008-12-18 @ 22:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0