julbord!

Igår var vi ju på julbord Blue Moon Bar! Och som ni alla känner till har jag ju avlagt ett löfte om att inte gå ut på krogen mer i våsan, vilket jag har hållt skitbra. Men igår fick det bli ett undantag, jag är en riktig julbords-gris, och jag älskar verkligen julmat.
Dock blev jag ju inte sådär skitimponerad av julmaten om jag ska vara helt ärlig, min favorit, "dopp i grytan", fanns inte med, och inte någon omelett-svamp-stuvning hade dom heller. Eller ja, jag trodde att dom hade det, men det visade sig att jag hade slaskat på med asmycket ostkaka (??) istället för svampstuvning. Skumt.
Sen dansade vi disco hela kvällen lång, och drack öl och drinkar! supersköjj!

Däremot slutade det väl mindre bra, som vanligt, och jag blev påmind om varför jag avlagt "hållamigbortafrånkrogenivästerås"-löftet. Det blev rent ut sagt en jävla katastrof. Fick panik eftersom jag tappade bort emma, eller så tappade hon bort mig, och jag tänkte ta en taxi eftersom jag inte vågar gå hem längre. Det roliga var ju att automaterna hade kollapsat, alla tre jävla swedbank-automater!! Fick panik och började grina (i vanlig ordning). Tillslut lyckades jag klämma ut en hundring ur en nordea automat. Men det blev ju inte bättre av att ingen taxichaufför ville skjutsa hem en gråtande fyllefjortis för hundra spänn. Jävla puckon.
Hittade ett par poliser som jag pratade lite med, dom tipsade om bussen. BUSSEN! Varför tänkte jag inte på det?
Bussen var dock överbelastad med fulla idioter, en brevid mig spydde ner mina skor, jävlar vad mycket han spydde, såg ut som en mindre insjö. Stackarn.
Halv fyra var jag i säng.

Men om vi räknar bort det sista stycket så var det faktiskt en jättebra kväll överlag, skitkul att jag fick följa med!
Men som sagt, det här var förhoppningsvis absolut sista gången jag krogade mig västerås.

Nu ska jag se på "Zack and Miri make a porno", jag hoppas inte det är en riktig porrfilm nu bara, då lär jag ju grina ännu mer.

//Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0