I spy, in my little eye...

Fick lönebeskedet idag och gick raka vägen hem och spydde. Spydde och bölade, bölade och spydde, jag vet inte vad ni gör när ni är ledsna eller förbannade, vissa äter kakor har jag hört, jag spyr som en myrslok. Sen känner man sig lite lätt tom och skön. Och jävligt hungrig.
Lönebeskedet skrattade mig i ansiktet, slog mig i magen och sparkade mig i huvudet. Pissig lön visste jag om från början, men nu är den såpass pissig att jag inte kommer att ha råd att ta ut semester. Känns bajs, jag hade verkligen längtat att få åtminstone en vecka semester i Karlstad, käka lite glass vid Pråmen, dansa lite polka på nöjesfabriken, sola på landet.
Har jag tur kanske jag har 500 spänn kvar när allt är betalat och klart. Skitkul, verkligen.
Vart är dom där oljemiljardärerna när man behöver dom?

:´(

Kommentarer
Postat av: Ida

Nja jag är skeptisk. Det laddas segt när jag scrollar ner så texten =/ gillar inte riktigt det genomskinliga... hm jag kan itne riktigt bestämma mig. Jag behöver lite TID omg vill ignen GE MIG TID?!?! ;)

2008-06-24 @ 19:23:27
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anneli

Tja! Jag va i v-ås härom dagen, men visste inte vilken frisör du jobbade på och så orka jag inte ringa Emma och fråga heller :) Men du kan väl ge min vinst till Emma så får hon den i present av mig :) Sommarn lär jag ju ändå inte se något av eftersom man börjar jobba snart igen :)



Ha det gött!

2008-06-24 @ 21:33:13
URL: http://miniego.blogg.se/
Postat av: apan

nej, jag tror jag gillert!

2008-06-25 @ 18:46:24
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0