Ops, ja jordät igän.

Har en förmåga att prata för migsjälv, ni vet ju, man får dom bästa svaren då. Brukar även prata med bilar, jag har inte tänkt på det förrän jag kom på det. Såhär kan det låta: "jaha...jaa...nej, nej, kör du! jaha, haha!" "tack tack!" Ungefär. Förra veckan råkade det stå en person brevid mig precis vid ett övergångsställe och jag diskuterade hejvilt med bilen "jaja, nej men åk du, det går bra! haha", männskan bakom mig såg helt vettskrämd ut och jag kom på att jag faktiskt talade högt. Ojdå.
Ibland har jag även råkat tala med folk som t.ex går framför mig "jamen gå lite saktare då..." "vaihelvetet!" Fast oftast brukar jag hinna tysta munnen innan jag sagt hela meningen.
Ska jag vara helt ärlig hade jag faktiskt en poäng med hela det här inlägget, men jag började titta på massa Placebo-videos istället så jag tappade tråden. Så jag bjuder på en Placebo-låt istället.  Jag är väl lite tankspridd.



Placebo - Slave To The Wage , det här är förresten världens bästa åka-tåg låt, eller åka hem från jobbet-låt. Eller flytt-låt.

Kommentarer
Postat av: emmy

hahahaha! jag kanske är övertrött men jädrar vad jag garva åt detta inlägg! en gång när jag hade handlat och skulle ställa ner påsen för att låsa upp cykeln välte halva innehållet ut (det regnade för övrigt). det stod en kille rätt nära och jag utbrast: MEN GLOO! haha ibland är det svårt att skilja på vad man tänker och säger :)

2008-10-22 @ 23:58:20
Postat av: apan

"men gloooo" haha, det hade varit så typiskt du! haha, gloo! du fick mitt garv för dagen iallafall! ;)

2008-10-23 @ 08:53:15
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Emma

Men om vi samarbetar och du pratar medans jag räknar konsonanter och vokaler så blir det väl bra?

2008-10-23 @ 09:42:55
URL: http://ladychampagne.blogg.se/
Postat av: hanna

hahah...jag brukar prata med faglar, speciellt duvorna pa torget kanner nog att vi har nat gemensamt, jag och duvorna=)

2008-10-27 @ 03:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0