städa!

Idag har jag städat! Jag vet, jag är faktiskt minst lika förvånad som dig. Mest förvånad är jag över att jag faktiskt gjorde det den här gången istället för att snacka om det. Det gick på en kvart. Men då sket jag i övervåningen, mitt rum och emmas rum, det får väl bli ett helgprojekt istället. Känner mig så jävla bra. Är väl lite som en kille, så fort dom gör något utöver det vanliga förväntar dom sig horder av applåder och små alpfolk som gråter av lycka vid deras fötter.

Hade en jävla dag på jobbet med. Fyfan. Hade bara en enda kund inbokad, och hon ville gå från svarthårig till rödhårig. Jag grät lite när hon berättade det, fan vad jobbigt. Efter fem timmar var mästerverket färdigt, då hade hon en jättefin naturlig
röd färg . Dessvärre hade hon även en jätteful onaturlig lila färg i hårbotten. Det var verkligen knallila. Hur fan kunde det blivit lila? Jag fattar inte. Ringde och frågade chefen vad hon trodde, hon fattade inte heller. Tyckte skitsynd om tjejen som suttit i fem timmar och var säkert vrålhungrig, men hon sa att hennes hår brukade krångla, och så var hon skitlång så det syndes bara om hon böjde sig ner.
Yeps-keps, nu ska jag utfodra migsjälv. Gnägg.



(P.S, det brukar springa harar häromkring, jag brukar jama jättehögt varje gång jag ser dom, och då springder dom skitfort, gör det mig till en ond människa?)

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja imorgon kommer vi hem så då hoppas jag ditt helgprojekt är klart...

2008-10-11 @ 20:24:17
URL: http://ladychampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0