massage-orgie och svamp.

Jädrer sikken helg! Igår var vi på en fest, jag hade redan bestämt mig innan att jag inte skulle med på krogen, och det höll jag.
Efter att vi flyttat färdigt och städat o grejat i Jimpans lägenhet drog vi hem, käkade lite och spacklade på oss. Sen gick vi ner till haga, där festen skulle vara. Haha, det var en skitliten lägenhet på typ 40 kvadrat med asmycket folk i.  några småbrudar satt och surade i soffan eftersom dom inte längre var festens enda tjejer, men jag var nöjd. Efter ett tag så drog Emma och Jim och jag bestämde mig för att stanna kvar ett tag och gilla läget. Träffade en kille med dreads som jag friade till fem gånger, jag tror han blev rädd. Konstigt.
Satt och tölade med en annan karl som var  desperationen själv. Jävlar vad dryg han var. Han försökte kyssa mig typ fem gånger, tillslut blev jag skitsur och gick därifrån, då satte han sig brevid en av småbrudarna och försökte klänga på dom. Jag frågade om hans raggningsteknik var lyckad, tydligen inte.
Kvällen avslutades i en massage-orgie. Haha! Vi var typ sex stycken som satt på rad och masserade varandra, jävligt sjukt. Tillslut kände jag mig så trött och full att jag bestämde mig för att gå hem, men någon jävel hade snott mina skor! Vem fan snor ett par svettdoftande ballerinapjuck med två stora hål i hälarna? Dåligt kap.
Jag letade igenom hela lägenheten fem gånger utan lycka. Tröttnade och snodde ett par gummistövlar som var minst 8 storlekar förstora. Ja herregud. Men jag sov gott iallafall.
Har träningsvärk i ryggen idag av all massage.


Idag har jag gjort något helt otippat. Vi var i skogen och plockade svamp! Hittade inte så många ätbara, däremot hittade jag asmånga icke-ätbara. Jim blev korad kantarell-kung och plockade så jävla mycket svamp. Jag funderar på om han har någon slags svamp-lasersyn. Vi fick säkert ihop 2 liter eller nåt. Emma var duktig och lagade oss god mat av svampen och lite fläskfilé. Det tackar vi för.
Det är rätt kul att plocka svamp, faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Kaka

Jag vill också plocka svamp, bara det att jag itne tycker om att äta det sen. Mjo ryktet säger att det är roligare än det låter. haha gummistövlar. Jag är impad över hur många fester man ändå lyckats varit på utan att bli av med dojorna... men va bra ändå, då kan du ju köpa nya utan dåligt samvete :)

2008-10-19 @ 22:05:04
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0