buljong och orrholmsgaraget.

Korta grejer i stora drag kommer här!!!


  • Igår åkte jag o pappa en sväng i orrholmsgaraget. Pappa verkade helt bestört över att jag ALDRIG VARIT I ORRHOLMSGARAGET! Shit pommes lixom. Så vi krusade sakta men säkert runt i byggnaden som några andra kilsbor. Pappa var nöjd. Fattade inte riktigt grejen, men han berättade att när han var ung brukade han "hänga i orrholmsgaraget". Väldigt konstigt.
  • Mina superhjälte-krafter har börjat avta från grissprutan, och min arm gör dretont. Ungefär som att en liten ettrig dretonge stått och boxat mig.

  • Seminariet var svintråkigt. Eller kanske inte, bara det att jag tappade intresset efter fem minuter och började koncentrera mig på hurvida min mage skulle kurra eller inte. Tyckte det var SVINPINSAMT!!!! Men varför är det pinsamt när det kurrar i magen för? Man sitter ju inte o fiser lixom.

  • Skulle vilja gå till Konsum o köpa glass så att jag kan göra fruktsallad sen. eller vaniljsås. vaniljvisp kanske. Men det är svinkallt ute. Sitter o värmer mig med buljong och en minikatt (lussedjur). Ingen god kombination. Älskar buljong dock. Önskar att dom sålde det i korvkiosker. Tänk vad mysigt att gå runt med en plastkopp med buljong i kylan va?

  • Såg en gammal klasskompis på stan för ett tag sen. Har var skitsnygg. Eller rättare sagt, han hade vrålsnygga skor. Killar med snygga skor blir automatiskt dretsnygga. Inga jävla sneakers!!!

  • Funderar starkt på helgen. I vanliga fall börjar jag bli partysugen vid den här tiden i veckan, men det är jag inte alls nu. Kan tänka mig att åka till sudden med en påse ostbåger, julmust(eventuellt julöl) och nån bra film. Hade vart bra.

Sådärja. Känns bra.

avslutar med en läcker bild på mig där jag dricker buljong. Hittar ni ingen julklapp kan jag starkt rekommendera den här bilden till valfri mormor.


Kommentarer
Postat av: kaka

Så jädra synd att det inte var tanktömning denna helgen istället. Jag är dret festsugen. Eller är det ölen jag vill åt? Åmajgådd två veckor utan öl!!! Jag klarert inte längre!

2009-12-16 @ 18:19:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

haha, men du var väl på tarmtömningen förra veckan? huh?

två veckor? shit pommes kvinna! ja du vet ju hur svårövertalad jag är. ;)

2009-12-16 @ 18:24:35
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Sara Hell

vad är snygga skor?

2009-12-16 @ 19:51:23
Postat av: apan

sara h: allt som inte är fult. hehe. nerrå, men det beror lite på övrig klädstil. Har förresten alltid haft en stor förkärlek för karlar i conversedojjor.

2009-12-17 @ 10:35:08
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0