drömjobben.

Ska till jobbcoachen sen. Mycket bättre än arbetsförnedringen i Karlstad. Har fått så extremt dåligt intryck av dom att jag helst av allt inte vill dit igen. Någonsin.
Tyvärr har jag tappat bort asmånga papper som jag skulle använt, och jag är fan inte ens säker på att det är idag jag ska dit. Men det lär ju märkas. hehe.

Eftersom jag börjar bli extremt överrastlös utan jobb tänkte jag bolla lite ideér på eventuellt andra jobb jag kan tänka mig, och vad han tror om karriärbyte.
Det här kan jag tänka mig att jobba med i framtiden:

1. Rubriksättare se och hör. Lär ju vara det roligaste jobbet! "Magnus Uggla använder plattång ibland", "Carolina Gynning slog ner tre dvärgar." Ni fattar, det behöver inte ens vara sant!

2. Målvakt. Kom igen, hur jävla svårt kan det vara? Går jag ytterligare upp fem kilo behöver jag nog bara lägga mig framför buren och lär inte släppa in ett enda mål!! (Var förresten målvakt en gång, tror jag gjorde självmål, alltid nåt.)

3. Exorcist. (klicka)

4. Patolog. Tänk dig att säga det till folk! Haha! "Jag jobbar som patolog", och folk blir helt tysta, nickar med huvudena och går vidare. hehe!!!

5. Chef. Spelar inte så stor roll vart, bara jag får bestämma, får asmycket pengar och kan dricka kaffe hela dagarna o skälla på folk.





Kommentarer
Postat av: Freddie

fantastiskt kul inlägg..



lycka till :)

2009-12-15 @ 13:05:10
URL: http://freddiehigh.blogg.se/
Postat av: Vässans Finest

Hahahaha u go girl ;P

2009-12-16 @ 08:45:57
URL: http://ladychampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0