nysmaraton

Hade riktigt störda feberdrömmar inatt. Jag drömde att jag flög i en lastbil ovanför nya zeeland, alla mina kompisar satt i skuffen och frös. Jo, vi var "trädkarlar" oxå, men det gissar jag på att det kommer ifrån sagan om ringen.
Men uh va en hitter på ändå!

Vi är alla lite gött småsjuka här i huset, fast Jim är såklart värst, all creds till han, han är ju ändå karl.
 Jag o Emma hade tydligen nysit ikapp inatt. Haha.

Igår när jag skulle åka buss sa busschaffören att dom inte längre tog kontanter. "Vaddå inte kontanter? vad är det här för nymodigheter?" skällde jag. Och hur fan skulle jag betala? Jag fattade inget alls. Men efter lite krångel och mycket förklaring kom det fram att hela bussvärlden numera skulle vara kontant-fri. Skitkonstigt. Jag fick betala min bussbiljett med mitt VISA-kort (woho, vuxenpoäng med visa!), det gick bara på nätta 40 spänn att åka till stan. FYRTIO RIKSDALER! jag blev ursinnig, tror ni jag är en miljanär? Vava? Idioter, men man kunde köpa någon slags elektronisk bussbiljett på pressbyrån.
Jag gick hem.

Hatar dagens samhälle lite. Tänk vad lätt det var på stenåldern, då sprang man överallt.

Kommentarer
Postat av: Palle

I Göteborg får man inte heller betala kontant till chauffören, inte när man ska åka lokaltrafik iaf. Inte med kort heller för den delen. Man måste antingen ha mynt och betala via myntautomaten, eller ha busskort. Eller så får man köpa sms-biljett. Jävla nymodigheter

2009-01-03 @ 16:47:48
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: tk

Krya på dig!!

2009-01-03 @ 21:36:50
Postat av: apan

palle: humbug säger jag!!



tk: tackarr!

2009-01-04 @ 16:00:44
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0