redrum

tal om nyslipad sax, det var som att klippa med den lenaste katten, jävlar vad gött det var! Har verkligen saknat fanskapet. Haha.
men som ni minns att jag skrev om att saxen var pissdålig om man kunde klippa sig i handen utan att det kom blod? Det var det första jag gjorde, klippte mig rätt mellan fingrarna, och jävlar vad det blödde, blodskräck + frisör är en jävligt dålig kombo. Jag blir helt vettskrämd varje gång jag ser en liten strimma blod, men det får jag såklart inte visa för kunderna, man kan ju inte springa runt och flaxa med armarna och grina som en liten fjant, fattar ni väl. Paniken spred sig när jag såg att blodet forsade ut ur handen. GAAAAH!! och inget plåster hade jag heller.
Så jag fick ta mig en handske, klipp med liten handske. haha, det ni! När jag tog av mig handsken var handen helt röd, då ringde jag till chefen som fick undsätta med plåster. Sen var jag nöjd och glad igen. Kast med litet plåster.
Redrum.

Märks det att jag är fett övertrött? Har haft guitar hero maraton med emma, och så har jag ju som sagt sovit vråldåligt. Inatt ska jag sova skitgott och länge, inte oroa mig över saker. gott. länge. sova.

Kommentarer
Postat av: Sara Hell

ja själv skar jag ju upp tummen på en jävla "dream matte mousse"-burk som jag skulle glo på (för att DU sa att den var bra faktiskt, haha, ditt fel hela skiten - det kom blooooood) :S

2009-01-20 @ 22:15:13
Postat av: apan

hahahaha! Ja den är oxå rätt smidig! Som sagt du skulle stämt butiken! eller mig kanske...

2009-01-21 @ 08:35:32
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0