drygare än yes.

Förut skulle jag ju pallra mig utomhus, få lite sol och kärlek tänkte jag. Ville se sådär härligt asfräsch och vårig ut, så jag slaskade på lite brunpuder och highlighter och kände mig som kungen i djungeln, komplettera med en sån där stor fluffig knut uppe på skallen, dessvärre tog den där härliga hårbollen en timme att fixa till. Hur fan gör tjejerna för att få det sådär snyggt slarvigt? Jag såg ut som en jävla skurkärring, och det såg ändå inte bra ut när jag var färdig eftersom jag hittade utväxt på ett par centimeter och min svarta black-metal-hårfärg såg snarare mer lila ut än svart. Fan. Ibland undrar jag varför jag är frisör egentligen, om jag inte ens kan fixa mitt eget hår. Haha.

Nåväl, efter mycket plockande med mitt skatbo kom jag ut i hallen och fick för mig att jag skulle ta mina snygga(re?) men trasigare skor, "det är ju ändå inte blött ute", sagt och gjort. Ut kom jag, och ungefär halvvägs till affären insåg jag att jag faktiskt gick som en utvecklingsstörd, mina ben flög överallt och jag haltade till då och då. Så jag gick hem och bytte skor.
Min lille 10-minuterspromenad till affärn tog ungefär 1 timme. Jävlar vad dryg jag är.

Alfa-kassan ringde mig förut oxå, precis när jag stod vid Coops självhjälps-betalningskassa och pillrade med småpengar. FAN! Och dom pratade och pratade, och jag började svettas som en idiot i takt med att kön växte. Varför, varför?
Helvetes skit. När jag väl kunde arbåga mig ut ur kön och försöka förstå vad alfa-honan hade pratat om i en kvart som jag inte fattade, för hon krånglade till det nåt så förbannat, använde massa fin-ord och datum hit och dit, Krångel! Till slut fattade jag vad det var hon ville fråga, "vad gjorde jag innan jag började på shittysalongen?". Vafan! Jag var arbetslös!
Kunde hon inte frågat det på en gång istället för att prata runt det? Gah! Folk te å krångle!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0