"jag ska bara..."

Är det bara jag som tycker det är skitztråkigt att städa? Antagligen inte. Men det finns ju saker som gör hela spektaklet roligare, t.ex att ha en vrålbra playlist. Fördelen med att städa ensam är att jag får spela min killer-list utan klagomål (okej, emma brukar inte klaga, men jag ser allt hur det rycker i hennes fingrar). Jag började plocka lite i köket och insåg att min killer-list var vråltråkig, all musik har spelats sönder, mer eller mindre, så nu har jag suttit i en timme och komponerat ihop en ny. Kanonbra! Laddade ner lite arg "hejjagärfjortonårochkillemedbakvändkeps"-musik, alias KoRn, tyvärr var halva KoRn skivan hackig, jävligt suspekt, så jag laddade ner en ny. Och så laddade jag Röyksopps nya, FETT!
Och så lite MGMT, bättre än så blire inte. Nu ska jag bara haka ihop allt, shaken not sturd. yeeez.


Solade sol-arium förut med. Så nu är jag sol-arisk-brun. Lätt blekfet, med en snorröd röv, konstigt. Hade även glömt bort mina Pippi-fräknar, så nu ser jag engelsk ut. Blekfet + fräknig + röd röv = HETT!
Sommar, here I am!


Kommentarer
Postat av: Sara Hell

hahahahahahahah jag älskar när du skriver sånahär inlägg och bara bjuder på dig själv till 100% - fler borde vara som du!

2009-03-11 @ 23:05:31
Postat av: apan

haha! ahhww, tack!

2009-03-12 @ 09:21:48
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0