Manisk?

Sitter och googlar skiten ur "manodepressiv". Ni som känner till min sjukdomshistoria + förgångna hypokondri sitter väl och suckar och himlar lite med ögonen. "Att det alltid ska vara något fel på den tösen, SUCK".
Men jag känner mig lite manodepressiv, väldigt upp och ned i humöret, igår var jag så ledsen så ledsen, ack och ve, ve och ack. Mådde som en kastrerad hankatt.
När jag gick till jobbet idag skuttade jag och sjöng glatt. Mår som en smörslungad hummer, minst sagt.

Men jag tror jag gillar att känna saker, känna att jag lever, hela tiden. Jag vill ha fart och fläkt och ananasjuice runtomkring mig, hela tiden. Mycket skall hända jämt! Jag vill klättra i en tall, stå pinn och pall, åka fritt fall! Hall!


Idag fick jag halva dagen ledigt. Hände inte ett piss, en kund inbokad, imorgon fick jag ledigt, en kund inbokat. Orka sitta och läsa skvaller en hel dag. Tog sönder chefens dammsugare med, och klippte sönder en dammsugar-påse. Mcgyver in my röv!


I Helgen hade vi spännande diskussioner om hurvida tjejer var backstabbers, men efter igår vet jag att killar är minst lika kassa mot varandra. Spännande! Något som måste utforskas vidare.

Kommentarer
Postat av: Kaka

Hoppas inte det är depression du har =/ usch, verkligen inte. Allt blir bra när du kommer till Karlstad, vi väntar på dig =)

2009-03-10 @ 14:24:48
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

det ordner säj nog ska du se snöttan!

2009-03-11 @ 09:34:13
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0