storhetsvansinne.

Jag fick en släng av hybris förut när jag knallade hem. Under tiden jag går till och från jobbet är jag som i trans, jag hamnar i "L-world" (Lina värld), försvinner in i migsjälv och glömmer bort verkligheten en stund. Skönt.
När jag knallade runt tänkte jag på att Emma har lärt mig en riktigt vettig sak (utan att hon vet om det), hur man "äger" ett ställe, man går in på valfritt ställe och bara äger, allmänt. Man är skiten lixom. Så jag ägde min promenad hem, jävlar vad jag ägde. Jag ägde så mycket att jag började fundera på om jag var besläktad med Angelina Jolie, jag var ju så jävla snygg oxå. Fan vad bra jag var, vem fan kan egentligen INTE gilla mig? Javafan, vid närmare eftertanke, jag är ju bäst. På riktigt alltså, det finns nog ingen som är så bra som mig? Varför är Barack Obama president när JAG finns? Helt obegripligt.

Jag blev så exalterad över min existensiella storhet att jag fick hjärtklappning och var tvungen att stanna och andas lite. Komma ner på jorden ett tag, jag kan inte flyga, jag är INTE Batman, och vafan, skulle jag verkligen kunna vara en bättre president än Barack Obama?Nja... Hm, Angelina Jolie och jag - släkt? möjligheten finns...nej, nej, det är vi nog inte.

Herregud. Fast bättre det än panikångest. Nu är jag fan helt snurrig i huvudet.


charta 77 - jag är gud (men fan, titta in på videon, nån halvhemmagjord grej av någon snubbe, men låten passar ju bra)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahaha ja säger VI GILLART!

2009-03-16 @ 20:08:40
URL: http://ladychampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0