plusminusnoll

Finns ett par grejer som är bra och dåliga med att ha med kompisar av manligt kön på krogen.

bra: dom skrämmer iväg killarna.
dåligt: dom skrämmer iväg killarna.

Först var vi hos le sudd och förpartajade litte. Jag, hannill, sudden, erik och glenne. Jo, jag hade ju fan bakat tacopaj som jag bjöd vilt på. Gott som fan.

Efter det drog vi till Koriander, satte oss ute i regnet och pöjkera myste i sina plädar och vi drack öl o göttade oss. Lite discodans hann vi oxå med. Som vanligt var det skitbra DJ och relativt bra musik.

Konstig karl kom och raggade på mig oxå. Jättekonstig, men jätte-jättesnygg, och skitfull. Frågade om han var "idol-killen", men det var han nog inte. Tror han frågade mig 5 gånger om jag hade pojkvän, och så ett misslyckat försök till att tvångla. Sen frågade han nåt om jag ville följa med på toaletten och så hörde jag "au-naturellt". Haha. Herregud. Könstigt folk det finns. Och skitfulla killar är sjukt oattraktivt. Blä.
Sen tjötade vi med en kille med mustasch, han trodde jag var 26 år. Blev lite sur. Och så tvingade jag på Hannills beundrare hennes telefonnummer. Tror att hannill ligger o vrider sig i plågor idag. hehe.


Här är glenne.


SKOOG!!!


snyggsudd + snygghannill.


och en full apa.


Justdetja. Jag var sjukligt kissnödig när vi skulle åka hem. Höll ärligt talat på att kissa på mig. Fick gå av 4,5 km tidigare än min hållplats för att kunna kissa bakom en busskur. Tur att min bror är så snäll och kom och hämtade kissapan.

Värd kväll! tack onger!

Kommentarer
Postat av: kaka

La vi ut varsin recension av gårdagen exakt samtidigt? Jag vill ta bort min text och kopiera din istället... -.-

2009-11-15 @ 13:14:58
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Sara Hell

hihi kissapan, that´s you ;)

2009-11-17 @ 16:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0