Fuckface del 2.

Elli tyckte att jag skulle gå till botten med "fuckface". Anledningen till att jag tvivlar på er ungdomar och era svordomar är för att jag antagligen börjar bli en gammal nucka som aldrig använder svordomar där kön är inblandade. Tycker det är tråkiga och fantasilösa svordomar, "helvetes jävla hattmakare" låter mycket roligare än t.ex "f***a".

En gång var det en kille som sa till mig att jag hade "k*ksugarläppar", det var fan det äckligaste jag hört. Så säger man väl inte till någon? Och vet ni vad det värsta är? Det var en KOMPLIMANG, och han fattade inte varför jag blev så förbannad.
Stryk skulle han haft, ungjäveln.

Jo just det ja, jag tänkte mig att "fuckface" var lite i samma benämning som "milf"-grejen. Face I´d like to fuck? Alltså att man har en snygg nuna. Inte att man skulle vilja...ja..öh. Ni fattar?
Eller är "MILF" en svordom? Eller en komplimang? Förvirrande.

Minns i högstadiet där tjejerna stolt kallade sig för BITCH eftersom dom hade hittat en helt ny innebörd för det ordet "Babe in total control of Herself", eller nåt sånt. Men Bitch är ju fortfarande...bitch (=hundmannens tjej = hynda)

Konstigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0