Gissa vad jag gjorde igår?

Haha, vilken fjant jag är. Igår var jag hos sudden och klippte lite folk. Sudden och jag var extremt tonåriga och fnissade som värste högstadiebrudarna. Och alltid med exakt samma dåliga kommunikation.

apan: haha, va?
sudden: va?
apan: vad pratar du om?
sudden: icas reklamfilmer. vad pratar DU om?
apan: Olivträd?

Och sådär håller det på, i all oändlighet och evighet, amen.

Nåväl, jag sa ju att jag var extremt osugen på öl, och att jag inte ville dricka i helg? Sant! Kommer inte att dricka i helg, så jag passade på igår istället. HAHA. Ibland äger jag migsjälv.

Vi gick till Bunkern (studentställe) och drack öl samt spelade kort med ett gäng trevliga killar. Jag förlorade hela tiden. Fattar inte varför det heter "otur i spel - tur i kärlek", har varken ena eller andra.

Var riktigt trevlig, trots att jag råkade missförstå dåliga budskap ang. ölen. Tyckte dom hade ett jättebra erbjudande "50 cl öl + sejdel 50 kr" stod det, och jag trodde jag skulle få en sejdel med öl + 50 cl extra öl. Så var det inte, fick en sejdel med 50 cl öl. Alltså jag köpte sejdeln. HAHA. Gick tillbaka och reklamerade och fick bara betala för ölen. Kassapersonalen slet sig i håret och suckade högt. Krångelapa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0