heppållä

Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag klippt nåra människor. Åt potatis o kassler te lunch. Sen städade vi på jobbet o gick hem. sen åkte ja till pappsen o fick kyckling o lök. Det var jätegoth!!!!!!!!!!!!!! Åsa har tre hundar som skrattade som kineser.
Tyvärr blev ej rankkad på prispallen med min Lady Salty den här veckan heller för det är ett jävla skitspel!!! Fel av mig o köpa 100 röster för 50 diamanter. Griner.
Har lyssnat på "dream girl" med Salem al fakir 50 ggr nu. Jättefin bit. Tykker killar med kröllit hår är göllit, ej gullit när dom sjunger i falsett i verkligeheten med det funkar med salem tycker jag.
imorrn kommer kanske en kille o ska formatera om datorn efter som den hakkar jätemycket hela tin tycker jag inte är kul. ojoj nu kom dream girl på igen ska gå å lägga mig nu tror jag. pussokram alla bloggläsare hoppas inte inlägget blev jobbit alls o läsa för er o att ni förstod mitt budskap eller vad ja menade. fniss fniss.


Kommentarer
Postat av: Kaka

Fast LP har ju blivit norskt.. forumet och alla ladys är norska!! Men det är inte det värsta.. de har ju tagit bort alla vunna utmaningar! Jag har 0.. lagom kul att börja om -.-

2010-10-14 @ 22:15:07
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

neheeeeheeej. hoppas dom ändrar tillbaka. varför måste vi anpassa oss till norge och inte tvärtom???? blaj blaaaj akkurat.

2010-10-15 @ 06:59:52
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0