wöööööh!

Inge mer cp-inlägg, lovar. Blev bara så igår, tyckte bloggen såg så apig ut att jag var tvungen o retarda av mig lite. Sorry.

När klockan var 13.00 satt jag förnöjt i min lille soffa och målade naglarna och tänkte "oj vilken produktiv dag". Sen försökte jag dra mig till minnes med exakt hur produktiv jag varit. Det jag var mest nöjd över var nagellackspådraget. Hej och hå. Och det produktiva var väl städningen, annars inte så mycket.

Blev helt insnöad på fönsterputsen förut och fönsterputsade allt. Det blev ju så jävla blankt av den där putsen att jag kunde inte sluta. Men när jag fönsterputsat grytorna så blanka att man kunde se sin egen röv i dom kom jag ihåg att jag skulle ju äta ur skiten oxå. fick göra om och göra rätt med diskmedel så att jag inte skulle få någon slags fönsterputsförgiftning vid senare tillfälle.

Gav upp fönsterputsen och åkte till staden och träffade Hannill och tog en fika. Efter att ha fikat en stund upptäckte jag att min arbetskamrat satt precis brevid mig. Askonstigt, och ännu konstigare var att jag först kände igen hennes klocka - och sedan henne.

Sen tröttnade jag o åkte hem, hälsade på sudden som gödde mig med glass och mutade mig med ballerina kladdkaka. Hon kan fan mina svagheter. Lovar att ge igen någon gång.

Såpp, litte dagsuppdatering vare där ja...eh... ok. Pussokramiz.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0