Understimulerad.

Intressant hur mycket min statistik har höjts sedan jag opererade röven. Tror folk tycker det är spännande att läsa om äckliga grejer.

På tal om äckliga grejer så kände jag faktiskt lite på röven (bara på röven, inte I alltså) och konstigt nog så tyckte jag att den hade ändrat form lite. Mycket plattare än förut typ. Askonstigt. Hade hoppats på tvärtom, att den hade blivit lite putigare med tanke på svullnaden. Men njet. ICKE. No putröv för apan. Får glatt nöja mig med en platt och bred röv.
Får fråga sudden om ytterligare fakta. Hon har faktiskt kollad på såret. Ew. Fattar inte varför hon ville det, jag nöjjer mig med beskrivningen.

Och jag är understimulerad as hell. Idag slökollade jag på Tarzan och tyckte den kändes spännande och nyskapande.
Ikväll kommer förhoppningsvis busskillen över och då ska vi kanske rätta uppsatser (om han inte skämtade, hoppas inte), och detta har jag varit eld och lågor över. GÖRA NYTTA! Bidra till samhället, forma ungdomarna osv. Vill sätta guldstjärnor på alla uppsatser och skriva "good work" på allt. Hade blivit en asdålig lärare och fått sparken av facket.


Het bild. Har en sån där nikotinsugtablett i käften. Tyckte att bilden kändes passande eftersom jag faktiskt är rätt ren.


(vill även passa på och tacka för alla fina kommentarer och morfinfakta, har slutat med morfinet och ger avföring i normal takt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0