purple love hair girl <3 <3

Igår var jag en pöse. Satt och såsade hela dagen och funderade starkt på "den eviga frågan", skall jag stanna inne eller gå ut??
Stannade INNE!!! Hade en riktigt mogen anledning oxå "om jag stannar hemma idag så orkar jag städa imorrn". Vuxet tänk!! Var asgött. Gick o la mig klockan tio, grandma-style!

Fick även chansen att testa en ny app på mobilen oxå, ett slags larm som läser av hur man sover och som väcker en när man sover som lättast. Den spelade även in nattliga aktiviteter, typ om jag börjar prata eller fisa osv. Kollade imorse, och den hade spelat in klockan 03.00 i ca 1 timme där jag klickar oavbrutet. Som en delfin. Kanske var en i mitt förra liv. Delfin alltså.

OCH så har jag ju hållt på o krånglat som fan med håret. Det blev lila. Mitt orginal-hår blev endast lätt rödfärgat, däremot sög sig löshåret åt sig allt det lila och jag ser lätt emo ut. Tror dock det blev snyggt ändå. Kallar färgen "lila höst-kärlek".

Idag har jag äntligen gjort en god ädelostsås. Förstår inte varför jag ej lyckats med det förut. Behövdes ju bara en ädelost+grädde och litte vitlök.

(mycket random grejer idag alltså!!)


Ok. här ser det ju inte så lila ut eller??


Syns mer här eller? Gött att ja sitter i behå å äter jordnötssmör o ler konstlat da. (VARMT)


Kommentarer
Postat av: Ida

hahaha klickar?!

2011-09-05 @ 09:10:31
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0