lördagsöndag

Jisses vad paranoid jag var när jag vaknade imorse, hade haft en skitläskig dröm som gav mig ännu mer paranoia och fetingångesten. Var tvungen o ringa till min vän (som var med i drömmen) och fråga ifall det var en sanndröm. Det var det inte. Jävla tur.
Har haft en relativt nykter helg. I fredags satt jag mest och såsade framför datorn, och igår var jag på stan o shoppade mig fattig, käkade lurre med Hannill. Och senare på kvällen gick jag till mamma och övertalade henne att följa med ut o ta en bärs. Träffade även moster på bussen som slöt upp med oss.

Men jävlar. JÄVLAR vad norrmän det var ute. 90% av alla svenskar var nog norrmän. Ett gäng norrmän med en hockeyfrille-peruk kom fram o tölade med oss. Jag stod mest o skrattade tills jag sa att jag inte fattade ett ord av vad han så. Då gick han. Jävla norrmänn lixom, dom får väl lära sig o prata som fölk!!

Träffade även en gammal klasskompis, han sa att jag hade blivit värsta "helylle"-tjejen. Kanske var för att jag såg ut som skit på gymnasiet. Dessutom jobbade han på coca-cola, frågade diskret vad den hemliga ingrediensen var, men det fick jag inte veta. Dålig stil! Halv elva satt jag på bussen hem, halv tolv sov jag som ett får.

Var uppe runt åtta imors och svängde mina lurviga på Konsum. Hade ju fan inget kaffe.

snipp snapp snut, så var helgen slut!

Kommentarer
Postat av: Ida

Snart helg igen!!

2012-02-07 @ 19:51:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0