Måndag morgon - crapcrapcrap

När det händer tre (3) jävliga saker på morgonen inom loppet av en timme så vet man att man borde aldrig stigit upp ur sängen. Det hade varit bäst för allmänheten/mänskligheten att jag stannat hemma. Typ så.

1. Började morgonen lite graciöst och elegant med lite näsblod. Jag har ett litet tics när det gäller min näsa, jag har en stark rädsla för att ha snor i näsan vilket generar ett starkt överanvändande av alla slags näsdukar, vilket i sin tur genererar ett jävla petande - och slutligen näsblod.

2. När jag skulle sminka mig råkade jag peta ut min finaste glitterögonskugga. Den är så fin och überglittrig att valfri twilight-vampyr skulle gråta av avund. DEN petade jag ut, spillde över HELA mig, hela badrummet, och halva i håret. Glittrade vackert hela dagen. Vill ej gå in i badrummet något mer.

3. Fastnade i elementet. Tappade ner mitt puder bakom elementet. Svor som en skotte och försökte tappert att fånga upp jävla pudret med en jävla galge. Gick ej. Prövade med mina gångstavar. Gick ej. Prövade med handen, fastnade, svor ännu mer. Fick ut handen, OCH pudret, som i sin tur bestod av smulor.

Vafan, crap-day! Blev lite gladare när jag kom hem och såg att jag har ett paket att hämta ut på posten!! Fan vad spännande. Hoppas att det inte är en bomb eller glidmedel. Det vore ju konstigt och oväntat.

Kommentarer
Postat av: Tilda

finns värsta super-näsdukarna på apoteket med inbyggd eukalyptus-lukt/smak/olja/nånting, som är skitbra! :P

2012-02-27 @ 22:09:18
URL: http://annaclaratilda.blogspot.com/
Postat av: apan

Ohhh!!! det lät både fashion och festligt, för både näsa och själ! ska definitivt kolla in det!

2012-02-28 @ 20:03:35
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0