fan tack!

förresten! tack för att ni är så fina och stöttade ang. dretkärringen
Vissa tror att hon kan ha satt det i system, att hon åker till olika frisörer (eller vadsomhelst) och smiter utan att betala. 
Och det är faktiskt mycket möjligt. Har varit med om det förut. Hade en kund för längesen som var känd (inte för mig dock) att åka runt till olika frisörer, göra en behandling för att sedan klaga för att få hur många gratisbehandlingar som helst sen för att "återställa" håret. Fick dock reda på det här av chefen senare, och nästa gång hon ringde var jag jävligt fullbokad. 
 
Förstå mig rätt dock, om man inte är nöjd med sin frisyr eller färg så ska man ALLTID gå tillbaka och klaga, det kommer kännas bättre för både frisören och kunden. Och det här gäller dock inom högst två veckor. Du kan inte klaga efter två månader, eller begära en helt ny färg än den man kommit överens om från början. Då blire fel!
 
Have it!
 

Kommentarer
Postat av: reb

hej. läste just det här i "rättan" tid eftersom jag just insett att jag nog inte är jättenöjd med min hårklippning. det var jättefint när jag gick från frisören men väl hemma när jag tvättat det själv känns det lite som en hjälm. men hur ska man klaga? känner mig jättedum eftersom det såklart till viss del beror på att jag själv inte har kunskapen att styla det så det blir snyggt. samtidigt var det ju ganska dyrt och jag vill ju känna mig fin. men ska man ringa? gå in? argh, vad skulle du tycka kännas bäst?

Svar: Du säger exakt samma sak till frisören! Du får inte till det för att det känns för "tugnt", hon kanske behöver klippa ur det, eller klippa upp det mer för att få bort hjälmigheten.
Nej känn dig inte dum! Du ska ju inte ha en frisyr du inte kan styla till själv! Ring till henne (den frisören som klippte dig, pratar du med en annan frisör om "omklippning" hade jag själv blivit rätt förolämpad), säg att du inte är helt nöjd för att det är för tungt och om hon kan fixa till det åt dig. Är det en smart frisör så kommer hon att gå med på det, det är som du säger, det är mycket pengar och man vill ju vara nöjd!
din apa i etern.

2012-10-15 @ 15:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0