blommer!!

Igår var jag o Jownas o shoppade blomster!! Eller tja, jag shoppade blomster medans Jonas såg ut som en vilsen räv. Slutsumman blev 500 riksdaler, min plånbok grinade, men fönstrena blev glada!! 
 
Sen åkte vi till ÖoB och köpte JULMUSTSMAK till sodastreamern. Helt fantastiskt. Julmust är den enda läsken jag älskar, alla andra kan dra åt helvete!! Nu blir det julsmak ända tills midsommar! 
 
På tal om nåt helt annat så blev det litte spontankalas i lördags. Vi råkade åka till krillehöla för lite gallej, och gallej blev det! Iallafall för undertecknads del, då jonas fick vara bitter chaufför. Gjorde lyxgrogg och blev kalasfull. Dansade i 225 timmar i sträck. Tror att jag var en lasertomte i mitt förra liv. Men kul var det! Inte lika kul i söndags dock...
 
Orkideér blev!
 
Karin och jag i lördags. discodisco untz untz!!

Kommentarer
Postat av: hogie

Ha! Har SKITLÄNGE gått och funderat på att gå iväg till till exempel Tempel och pitcha "ONTZ-ONTZ-ONTZDAG - KARLSTADS HETASTE ONSDAGSKLUBB!!!"

Svar: OMG HAR TEMPEL ONSDAGSDISCO??!! synn att en jöbber!! annars gillar jag inte tempel, tycker det känns mer som bunker än discolokal. :/
din apa i etern.

2012-09-25 @ 11:32:47
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0