skit ska ha skit.

Träffar mycket folk i jobbet. Ju. Alla möjliga typer. Vilket har gjort att man mer eller mindre en rätt bra människokännare. Dom flesta vädrar sina åsikter till höger och vänster, och det är helt OK! Alla åsikter är välkomna. Jag gillar att lyssna och ibland diskutera (brukar dock försöka hålla tillbaka mina åsikter lite). Man behöver inte tycka samma som mig (även om jag har rätt!! hähä närrå). 
Det enda jag inte pallar är åsikter av rasistisk typ. Slängde ut en kärring en gång för att hon...tja, var så jävla rasistisk. Sa att hon "inte behövde komma tillbaka mer". 
 
Och så en grej till. Såna där jävla sexistiska åsikter. Eller sexistiska anspelningar. Det kan ni hålla för er själva. Träffade en sån gubbe igår, som var så jävla äcklig. Han försökte få mig att bli generad genom att kasta ut sig nåt äckligt "skämt". Pratade bort det och tänkte att om han skulle fortsätta skulle han fan UT. 
Det här är mitt jobb lixom. Känner jag mig obkväm eller otrygg i min arbetssituation slänger jag ut dig. Ingen ska behöva ta skit på jobbet (eller nån annanstans heller).
 
 

Kommentarer
Postat av: elli

BRA LINA!

2012-09-18 @ 10:54:28
URL: http://www.elli.nu
Postat av: hogie

Bra gjort! Min frisör är rasist. Har inte hört det själv, men jag skickade dit en kompis en gång. Hennes man är från USA och hon hade sagt typ att "Jag kan inte ens gå in i ett rum med n****r! Och klippa dem är inte ens att tänka på. De har ju hästhår!". Jättehemskt. Men hon är ju världens bästa frisör!! Ambivalent.

Svar: haha fyfan! Sen äre ju jävligt dåligt av en frisör att fläkta sina åsikter sååå mycket då det är jävligt kontroversiellt att vara rasist. (Och jävligt korkat). Jag står inte o gapar om genus eller kvinnofrågor när jag klipper Bosse 67 lixom!
din apa i etern.

2012-09-18 @ 11:01:37
URL: http://hogieskill.blogg.se
Postat av: Sara H

Du är så bra! <3

Svar: *fnizz* ;)
din apa i etern.

2012-09-18 @ 21:02:31
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Åh fy fan, det där käner jag igen. NÄr jag jobbade som sjukgymnast å bad männen 50+ ta av sig kläderna så var det vanliga ATT de sa något med sexanspelning än att de lät bli. Å inte en enda gång sa jag ifrån. Tyvärr. Bytte däremot bort några patienter som gick för långt.

/fegot i etern

Svar: ja fy!! Och oftast blir man ju så jävla ställd att man lixom finner sig i det! blä!
din apa i etern.

2012-09-20 @ 14:17:41
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0