full i rulle helg

Tja!!!
 
I fredags åt jag o Jonas tacomys och jag fick inviga våran skithäftiga tacobricka från år -97 då tacos var i sitt esse. Fatta lyxen att äga en tacobricka år 1997!!!
Dock kändes det inte lika lyxigt år 2013.
 
I lördags så gick jag på stan två ggr, Jonas gick med en gång, varav han blev sur över att han ens gått utanför dörren. Köpte en sallad som inte var skitäcklig. Helt ok faktiskt.
 
På kvällen gick jag till mamma och hängde med mor + moster. Drack litte öl o tölade. Blir ju så exalterad när jag är ibland folk att samma sak oftast händer efter 2 öl, jag börjar prata och sen slutar jag aldrig. PHEW. Gick först till bishop arms (träffade Hanna Hellqvists mamma! hur coolt!! *starstruck*). När jag insåg att jag var i föreskolålder jämfört med resterande samling folk gick jag till koriander där jag var äldst av alla istället.
Var relativt trevligt förutom att jag blev lite full + lätt odräglig. Blir ju så härjig ibland att jag får bakisångest x2000.
 
Kjam!
Jamen ni ser ju. Jag hittade en papperskrona på Burger king och tyckte att det var det roligaste jag sett. ba "TA KORT PÅ MÄJJ!!!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0