Disco @ höla

I lördags var det ju krillehöla-time! Började hos Madde som hade siktet på 3,5er, jag drack ordinarie (krokodil). Nästa gång fest blir så ska jag oxå hugga 3,5er. För oj vad öl jag kan dricka! 

Hos Madde fick jag även tårta som hennes sambo gjort! Gött! Alla gillar tårta. 

Vi satt och tjötade om diverse onödigheter samt viktigheter en bra stund, sen gick vi på inflyttningsfest/födelsedagskalas hos issa och Gustav. Dom hade en skitfin lägenhet. Blev nästan lite sur. I Kristinehamn kan du tydligen bo i ett mindre slott och betala ca asbillig hyra. I Karlstad är det snordyrt. Fan. 

Träffade en tjej som frågade om det var jag som var sockerapa då hon läst min blogg. Minns inte riktigt vad jag svarade men hoppas att jag inte drog ett skämt. Kan bara 3 skämt som är rätt dåliga och dom brukar jag dra när jag blir nervös. 

Efter lite gallej blev det krogen. Hittade förresten en kattunge i trapphuset, den var jätteliten och såg ledsen ut. Önskar att jag hade stoppat den i väskan. 

Krogen var lite sådär. Drack ännu mer öl, dansade disco och slog random kille på pungen (det var faktiskt inte meningen och jag bad om ursäkt, men han ville ha ytterligare en ursäkt, då kunde han faktiskt dra åt helvete). 

När vi tog bussen hem tog vi följe av en kille som oxå bodde i k-d, men vi såg honom inte när vi skulle av, undrar om han hamnade i Oslo? 

Annars = bra kväll! 
Två schnygge tjäjer! 



Suddig discomadde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0