Dr. Doktor!!!

Imorrn ska jag åka till sjukhuset och träffa någon slags läkare eller kirurg. Jag hoppas att jag får träffa den där skitfräna läkaren jag hade sist som svor som ett borstskaft och pratade ett läkarspråk jag faktiskt förstod. Hon var awesome!!! 

Vet vad ni tänker. "Röven?". 
Haha nejdå. Förra året började en fläck på benet växa till onormal storlek, då jag försökt klämma en finne som visade sig inte vara finne (detta var dock sex-sju år sen) och jag fick en megafinne som behövde dränering och massa äckligt klämmande. 

Och den här vill dom kanske ta bort, ärret som blev kvar, så att den inte får spuck och kommer tillbaka igen. Ska bli jävligt spännande. 

Sist jag var på sjukhuset och läkaren kollade röven hade jag mamma med mig och mitt under undersökningen sprang mamma ogenerat in i rummet och började samtidigt ställa massa cancerrelaterade frågor om min röv till läkaren. 
Imorrn har jag med mig Jonas och tror starkt att han har en lite lugnare effekt på både mig och doktorn. 

Bild som ej har med texten att göra. Ville bara visa mitt snygga fejs och min nya skjorta!!! 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ahahaha, jag har också haft en icke-finne som jag gav egenordinerad behandling genom att klämma tills "den" (vad det nu var, lite större por? Minisår?) blev inflammerad och transformerades till en real deal megafinne. Fick en dag nog och opererade bort den med en nagelsax. Vet ej om den gett ärr pga i nacken och dold av hår. Alltså. Kalufshår, inte päls.


Svar: Hahaha med en nagelsax??? Jag vill fråga hur men ändå inte.
Kroppen är spännande och rätt äcklig på samma gång!
din apa i etern.

2014-02-27 @ 19:44:57
Postat av: Mamma

Nej du lilla gumman så var det inte! jag skjutsade dej till sjukhuset och följde med dej direkt in till undersökningen för att du ville det....när allt var klart frågade läkaren om vi undrade om något och då frågade jag om det kunde utvecklas till nåt farligt (för att jag var orolig) Det var väl inte så konstigt?

Svar: Jo du stora gumman så var det visst! Nej du följde inte med in från början utan du kom in själv. Minns det som igår.
Men det var gulligt att du var orolig. :)
din apa i etern.

2014-02-27 @ 20:14:27
Postat av: hogie

Oh no! Jag slutade typ blogga "roliga" saker när familjen hade hittat till bloggen... ;) Partypoopers!

Svar: Haha, hela släkten läser ju min blogg. Mamma har fel - jag har rätt. Kan däremot tro att det blev ett missförstånd, typ att mamma trodde att jag sagt att hon skulle med in. Hehe. Redemtion!!!
din apa i etern.

2014-02-28 @ 20:45:53
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0