Sommar Närå.

Nu är våren här säger fölk. Aldrig har väl folk längtat så mycket till sommaren som i år? Eller så är det precis samma sak varje år, en vill ha sommar och sol, pronto!! 

Läser underbara Claras blogg och vill ha det som hon, ett litet gulligt hus på landet och odla egen gurka. I verkligheten hade jag nog hatat landet och mina döda ogröna fingrar hade nog ej lyckats klämma fram någon grönsak. Men det är en fin tanke. 

Tur att vi har en sommarstuga. Längtar till sommaren så att jag kan börja döda rabatterna. Från början var det nog blommor där, nu är det typ bara sly och ogräs. Och i år tänker jag bannemig köpa en till gräsklippare. Vi har en som man kan sitta på och köra, men jag är ju skiträdd för att åka på den då det är lite backigt. Vi har ju en sjukt stor tomt. 



Kommentarer
Postat av: hogie

Förstår mig inte på hajpen med den där Clara jag. Rosenrött gullegull, bakelibaka gullig kaka ooopsan jag har visst massa tid över till att fota och blogga idyllen samt slänga ut en moralkänga dessutom toodeloo.

Svar: Ogillade Clara förr av samma anledning. Men tycker att hon skärpt till sig med lullandet och skriver rätt ofta riktigt bra och tänkvärda inlägg.
Sen är jag ju en pk-tjej som gillar sånt där. ;)
din apa i etern.

2014-03-04 @ 13:41:01
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0