Allt.

Från början allt det här hände så tänkte jag så mycket på människor. Jag var så jävla rädd för att alla andra skulle bli rädda och obekväma. Ta avstånd från en. Vet ju av erfarenhet hur man faktiskt blir när man träffar någon människa som varit med om något hemskt. Man snubblar på orden, är skiträdd för att säga fel saker eller säger inget alls och låtsas som att det regnar. 

Har bara varit med om kanske en riktig failgrej som någon sagt som jag tyckte var lite okänsligt. Typ "det är bara att försöka igen". Jag ba ehh nej så är det ju inte. 
Så om någon vill fråga något så äre bara o köra på, jag är rätt öppen utav mig. Dessutom gillar jag att prata om det, även om det är jobbigt, det ingår i processen på något sätt. 

Sen vet jag att jag upprepar mig rätt mycket både på bloggis och IRL men det är oxå ett sätt för mig att ta sig vidare. 

Idag äre lördag förresten. Ska med Smoofie och Kim på fest på kronoparken hos deras polare, kanske blir kul! 
Kjam!! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Upprepa dig hur mycket du vill. Vi läser ändå, du är ju helt otrolig. Du känns så himla klok mitt i allt. Det måste vara en styrka på nåt vis tänker jag. Men å andra sidan är sorg ju inget logikbaserat... Jag hoppas ändå att du på nåt vis kan använda din klokhet genom att typ säga snälla saker till dig själv.

Svar: Va göllig du är! Är snäll mot alla, inkl migsjälv! ;)
din apa i etern.

2014-11-16 @ 20:49:37
Postat av: Anonym

Fina Lina! Jag har egentligen tusen frågor om allt som hänt. Eftersom jag själv nyss fått barn och fortfarande har allt relativt färskt i minnet är det så svårt att greppa hur det slutade för er. Kan få dåligt samvete med hur jag slänger upp bilder på min unge dagarna i ända... Jag förstår att man blir avundsjuk på alla som får ha sina bebisar kvar. Jag tycker att du är så bra som delar med dig. Jag är så enormt ledsen för er skull och jag håller tummarna att det snart växer en bebis hos dig igen <3 Kram!

Svar: Gölle! Nej så ska du inte tänka! Hade jag tyckt att det var jobbigt så hade jag nog tagit bort dig en stund på instagram. Har större problems med gravidmagar.
Ni verkar ha en så himla gullig bebis!
Tack! Ja det hoppas jag med! Kram!
din apa i etern.

2014-11-17 @ 10:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0