En helig helg.

Menåh. Skulle ba färga mitt hår lite och så bah "röd hårbotten" wtf? Har klagat förut på Matrixfärgerna, ibland är dom skitsnygga och ibland spårar det ur totalt... Nä. Får slaska i nån annan färg någon dag. Om jag örker. 

Hat haft en fet påsk. Åt påskmat i fredags och idag. Drack även påskmust. Har hört flera människor som påstår att påskmust och julmust är samma sak, vägrar tro dom!!! 
I fredags var det sol ute. Det var rätt gött. Brorsan och pappa bygger ett gym i en lada. Ganska kallt, men då kanske man tränar bättre? Vad vet jag. Pappa hade köpt en bil av en granne som Jonas råkade känna. I väse känner alla alla. Jonas är ifrån väse, eller ja, landsbygden lixom. Det finns varg och vildsvin där. Vi vill flytta till väse, men inte pga varg eller vildsvin, utan för att man slipper grannar. 

Igår var vi ute hos Jonas mamma, hon pratade lite om en bondgård. Jonas mamma har även två katter som är gulliga, dom heter bläsen och fräsen, rätt rimligt. 

Idag åt vi lunch hos min mamma. Det var oxå bra, mamma är en fena på potatisgratäng. Sen åkte vi (jag o smoofie) och handlade. Glömde vitkål. Ska absolut göra pizzasallad nån dag. 

Just det, träffade Hannill, Bengan och Emmy en sväng igår oxå. Det var mysigt tyckte alla.

Slut på helginformation. Är skitsur över min hårfärg. Mest sur för att jag måste färga igen. 

Godnatt. Eller kväll. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0