Fisongen

Har varit på massa äventyr med både Vide o Smoofie på sistone. Alltså det har varit något varje dag, men minnet är så jäkla dåligt så jag kan absolut inte berätta vad jag gjort, förutom idag och kanske igår. 

På tal om Vide, imorse så fick jag leendet!! Han tittade på mig och LOG!! Jag började gråta pga cuteness overload, ba smälte som en glassbåt i vårsolen, så himla fint!! Har antagligen världens finaste onge (OBS, ej partisk)

Vide fiser förresten mycket. Hannill som e förskollärare sa att hon aldrig hört en bebis fisa så. Berättade om Vides fisar för Sudden som även hon är fsklärare och nej, bebisar brukade inte fisa så. vide fiser alltså höga jävla pruttar. Tänk er ett riktigt stort tacokalas med vitlök o mängder med cayanne, toppat med en mellanöl, dagen efter-fisen alltså, exakt så!! Stackarn som ärvt både mor sin o far sins tarmflora. När man får bebis blir man väldigt intresserad av bajs, mer än vanlig alltså. 

Har bytt blöjsort till Pampers. (jätteintressant), och det har varit mindre läckage. Håller oxå på att läsa lite om tygblöjor, det verkar spännande, men en hel vetenskap??? kanske köper hem några på prov och bedömer krånglighetsgrad, men satan vad pengar man lär spara?! 

Nej nu vet jag inte vad som hände, vem är jag? Vad har jah skrivit? Hade karusell-yrsel imorse, tydligen kristaller i örat som lossnat, håller på att förvandlas till en unicorn? 

Den lille fjärtkorven!!! 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken

Ger ni honom mjölkprodukter? Han kan inte vara laktosintolerant/inte tåla mjölkprotein?

2015-12-15 @ 12:58:01
Postat av: Nyfiken

Ger ni honom mjölkprodukter? Han kan inte vara laktosintolerant/inte tåla mjölkprotein?

Svar: Yes, han får med mjölk i ersättningen! Men nja, tveksam till laktosintolerant, då hade han nog verkat ha ont och säkert skrikit mer. Ett tag hade han ont i magen så vi bytte till en annan ersättning för känslig mage och då blev det bättre. :)
din apa i etern.

2015-12-15 @ 12:58:02
Postat av: Anonym

Hej!
Ville bara säga till dig att Pampers testar på djur, inte många som vet det! :)

Svar: Men nääää!! Inge mer Pampers i fortsättningen då, luktar skit dessutom så jag tror inte att dom är helt "ok" ändå...
din apa i etern.

2015-12-23 @ 16:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0